Welkom

Daar waar de behoefte  om te ontdekken en de wens om uit te rusten samenvloeien…

Aan u het voorrecht om een paar dagen te genieten in een authentiek Ardeens dorpje in het hart van de bossen van Anlier, gelegen tussen de valleien van de Sûre en de Semois, in het prachtige natuurpark Haute Sûre Forêt d’Anlier,…

« Bij ons bent u omringt door een nog steeds wilde natuur,

ver van de grote menigte en …

toch makkelijk toegankelijk».

Onze oude hoeve? Liefde op het eerste gezicht en vanaf ons eerste bezoek de wens om u te ontvangen binnen de prachtige bruin-oker leistenen muren en onder prachtig houten daktimmerwerk, dit alles omgeven door een rustgevend groen.

Passie en geduld en … de creatie van 2 gîtes. Onze leidraad? Een mengeling van authenticiteit, charme en comfort, met respect voor het milieu en zijn natuurbronnen.

“Ons” bos: een stille kracht … een palet van schoonheden die een mens laat wegdromen …zoete en opwindende gevoelens die Martin Dellicour met ons deelt in zijn video “Gnomes”.  Gepassioneerd fotograaf van natuur en het ruwe leven, laat hij u meevaren op een stroom van gevoelens. …

Pak uw wandelschoenen, mountainbikes, fietsen …  of zelfs paard om de omgeving op een andere manier te ontdekken, waar, verderop,  andere verrassingen zoals kajak, zonneboot, boomklimpark, op u wachten … (zie hier)