Wie zijn wij ?

Onze oude boerderij? Liefde op het eerste gezicht! En vanaf het eerste bezoek, de wens om u daar te verwelkomen, in prachtige muren van bruin-oker schist, onder betoverende kaders, alles omgeven door rustgevend groen.

Passies en geduld en … de geboorte van 2 aangrenzende gîtes.  Onze leidraad ?  Een slimme mix van authenticiteit, charme en comfort, met respect voor het milieu en zijn natuurlijke hulpbronnen.

Ouders van 3 jonge volwassenen, betrokken bij lokale burgerprojecten, ten dienste van de vriendelijkheid en het welzijn van onze omgeving, wij houden van onze streek.  En we kunnen niet wachten om u deelgenoot te maken van onze favorieten op het gebied van streekproducten, wandeltochten of gastronomische uitstapjes, culturele en historische bezoeken… Nieuwsgierig om iets meer te weten te komen over “Moeder Natuur”? Als natuur- en milieugids zal ik u met veel plezier begeleiden.

 “Ons” bos: een verstilde kracht… een palet van schoonheden die veel goeds doen… zachte en verkwikkende emoties die Martin Dellicour met ons deelt in zijn video “Gnomes”.  Fotograaf gepassioneerd door natuur en wildlife, onthult hij “natuurlijk goed” hoe het je zal doen vibreren …


Green Key Logo : Vanzelfsprekend zijn wij begaan met de duurzaamheid van ons milieu … Het zo veel mogelijk respecteren van “onze Moeder Aarde” is een vanzelfsprekendheid, of het nu gaat om onze keuzes in ons privéleven of in het onthaalproject van onze gasten.   

Valorisatie van de bestaande materialen van de boerderij: hout, stenen, enz…
Respect voor natuurlijke hulpbronnen: regenwaterreservoir, zonne- en fotovoltaïsche panelen, beschikbaarheid van zelfgemaakte schoonmaakmiddelen, beschikbaar gesteld advies en recepten,

Wij telen een maximum aan groenten in onze moestuin zonder “chemische” producten.  Onze boomgaard stelt ons in staat u een zeer lokaal en biologisch appelsap aan te bieden !…

Als lid van Ardenne Ecotourism maken wij onze “duurzame” onthaaldynamiek nog zichtbaarder:

De moestuin/tuin: in de eerste plaats plezier, en dan de overtuiging dat het een must is voor ons welzijn en dat van degenen die we ontvangen … U zult ons er vaak aantreffen!